Mina retreats

Marbella, Italien och Gotland

Gotland 10-13 september

Ta med din dotter, mamma, syster eller väninna på en magisk resa. Eller ge dig själv en underbar helg i ensamhet.

När sommaren har flytt och hösten knackar på dörren öppnar vi upp ett av Sveriges mest eftertraktad och mytomspunna hotell.

Yoga, Meditation, Hälsosam mat, Workshop och föreläsning som stärker kvinnor och flickor.

Vi äter lokala råvaror, badar, yogar, mediterar, dansar och upplever kraften att vara tjej, kvinna och människa. Genom värme, skönhet, kraft och vila skapar vi genuin GirlPower.

Passar nybörjare och erfarna.

Alla är välkomna.

Mer info och bokning ulrika@runningworkout.se

Namaste

<3

BoHo club MARBELLA

1-4 oktober

MARBELLA har en speciell plats i mitt hjärta. Välkommen till mitt Marbella och Nyöppnade BoHo club boutique hotell.

5 min promenad från havet ligger detta helt magiska hotell där vi alla bor i fullständig BoHo och Eco känsla. Lyx för själen och balsam för kroppen. Eller var det tvärt om?

Vi yogar, Mediterar, promenerar – silent disco, workshop och egentid vid deras pool eller varför inte vid havet. Tillsammans andas vi och njuter av denna magiska plats

Boka! Och för mer info

Maila ulrika@runningworkout.se

Comosjön 2020 14-17 maj

SLUTSÅLT

Det finns få ställen som är så magiskt vackra som Comosjön.

Därför har vi valt att ännu en gång hålla vårt hälsoretreat på Realia Villa Vittoria. Vi har hela detta fantastiska rosa drömställe alldeles för oss själva. 

Hotellet ligger precis vid Comosjön och kan stoltsera med fantastisk mat, en pool på första parkett med utsikt över sjö och berg. 

Tanken med våra hälsoboost-resor är att du som gäst ska kunna njuta av lugn och ro, god mat och dryck, att umgås med nära vänner och underbara människor du ännu inte känner. 

Vi har gemensamma måltider, aktiviteter, meditation- och yogasessioner med Emilia. Men vi erbjuder även mycket egentid för den som behöver. Detta är en resa för dig som vill varva ned, vila, drömma och boosta energi.

Res ensam, med en vän, syskon eller din partner. Yogan är anpassad för alla nivåer och både män och kvinnor är välkomna. 

Vi har 26 platser till 2020 vårens fantastiska resa till den italienska drömmen Relais Villa Vittoria och de säljer ut snabbt!!!

Boka via ulrika@rextravel.se

Vi har gemensamma måltider, meditation- och yogasessioner. Vi erbjuder valfria aktiviteter och även mycket egentid för den som behöver.

Detta är en resa för dig som vill varva ned, vila, drömma, boosta. Vi har 26 platser till vårens resa till den italienska drömmen Relais Villa Vittoria.

HOTELL Relais Villa Vittoria Relais Villa Vittoria vilar lugnt och behagligt längst ned på en sluttning framför Comosjön i Torriggia-området i Laglio. Här finns en underbar pool med en magisk utsikt över sjö och berg. De 13 rummen på hotellet är vackert inredda i ljusa neutrala färger, en blandning av romantik och gammeldags flärd. Mysiga sällskapsrum och sittplatser i trädgården bjuder in till mysiga stunder för avslappning, meditation och samtal. Måltiderna serveras på hotellets terrass, i vinkällaren eller på den inglasade verandan. Den öppna brasan tänds vid behov. Hotellet erbjuder också ett litet turkiskt bad och en bubbelpool, även här med utsikt ut mot sjön. Cyklar och kanoter finns att låna för den som vill ut och se sig omkring.

Bokning sker via REX hemsida: https://www.rextravel.se/halsoboostresor

Kontakt på Rex Travel: ulrika@rextravel.se / 08 – 556 08 684

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.