Join my retreats

A few times every year I host amazing retreats

around the world: 

Luxery in Spain,

Magic in Italy, SOMMAREN 2020 är nu släppt : BOKA HÄR

Storstads dröm i historiska Rom! Drömmen om ett st stads retreat har blivit sann! Mellan den 21:a och 23 september 2019 öppnar jag och Ulrika upp ett Rom ni sällan har skådat! Bokas via Ulrika@rextravel.se

Fresh air and history in Sweden

<3

Namaste

Here you can find them all:

FANTASTISKA COMO SJÖN i maj 2019

FULLT!!!

Relais Villa Vittoria, Coso lake, Italy BOOK HERE

COMO SJÖN 14-17 maj 2020

Det finns få ställen som är så magiskt vackra som Comosjön.

Därför har vi valt att ännu en gång hålla vårt hälsoretreat på Realia Villa Vittoria. Vi har hela detta fantastiska rosa drömställe alldeles för oss själva. 


Hotellet ligger precis vid Comosjön och kan stoltsera med fantastisk mat, en pool på första parkett med utsikt över sjö och berg. 

 

Tanken med våra hälsoboost-resor är att du som gäst ska kunna njuta av lugn och ro, god mat och dryck, att umgås med nära vänner och underbara människor du ännu inte känner. 


Vi har gemensamma måltider, aktiviteter, meditation- och yogasessioner med Emilia. Men vi erbjuder även mycket egentid för den som behöver. Detta är en resa för dig som vill varva ned, vila, drömma och boosta energi.


Res ensam, med en vän, syskon eller din partner. Yogan är anpassad för alla nivåer och både män och kvinnor är välkomna. 

 

Vi har 26 platser till 2020 vårens fantastiska resa till den italienska drömmen Relais Villa Vittoria och de säljer ut snabbt!!!

Boka via ulrika@rextravel.se

Gotland 6-9 september

Girlpower WEEKEND!

FULLT!!!

  1. Eget hotell i Visby
  2. Workshop med fokus på kvinnor
  3. Mor&Dotter special
  4. Yoga & Meditation
  5. All inclusive

För mer info om retreatsen eller frågor: Maila 

Namaste(e)