Join my retreats

A few times every year I host amazing retreats

around the world: 

<3

Namaste

Here you can find them all:

COMO SJÖN MAJ 2021 !

Det finns få ställen som är så magiskt vackra som Comosjön.

Därför har vi valt att ännu en gång hålla vårt hälsoretreat på Realia Villa Vittoria. Vi har hela detta fantastiska rosa drömställe alldeles för oss själva. 


Hotellet ligger precis vid Comosjön och kan stoltsera med fantastisk mat, en pool på första parkett med utsikt över sjö och berg. 

 

Tanken med våra hälsoboost-resor är att du som gäst ska kunna njuta av lugn och ro, god mat och dryck, att umgås med nära vänner och underbara människor du ännu inte känner. 


Vi har gemensamma måltider, aktiviteter, meditation- och yogasessioner med Emilia. Men vi erbjuder även mycket egentid för den som behöver. Detta är en resa för dig som vill varva ned, vila, drömma och boosta energi.


Res ensam, med en vän, syskon eller din partner. Yogan är anpassad för alla nivåer och både män och kvinnor är välkomna. 

Boka via ulrika@rextravel.se

Girlpower WEEKEND GOTLAND

10-13 september

  1. Eget hotell i Visby
  2. Workshop med fokus på kvinnor
  3. Hälsobooste
  4. Yoga & Meditation

BoHo club Marbella

1-4 oktober

HERRGÅRDSDRÖM

Vi delar längtan till vila, Sverige och egentid. Yoga,

Meditation, workshop och healing.

På vår egna HERRGÅRD 2 h utanför Stockholm öppnar vi nu upp singelrum där hälsa, välmående, bastubad, bad, yoga och hälsosam mat är i fokus. I slutet på september öppnar vi godsgrindarna till en av Sveriges bäst bevarade hemligheter.

För mer info om retreatsen eller frågor: Maila 

Namaste(e)