Marbella retreat

This is my most exlusive retreat:

contact me below

Bokningsregler

Du kan boka eller boka din plats på resan genom att fylla i formuläret nedan eller genom att skicka oss nedanstående information till

info@emiliasnamaste.com

När du har reserverat en plats skickar vi dig betalningsuppgifter. Din plats kommer att bokas först när vi har fått betalning för resan.

Du betalar ett reservationspris och sedan det totala beloppet på angivet datum. Om du inte har möjlighet att betala det totala beloppet på en gång, så hjälper vi dig med en betalningsplan.

När du har betalat skickar vi dig ett välkommen e-postmeddelande med mer information som innehåller en lista över allt du behöver veta!

Namn *

Förnamn Efternamn

E-postadress *

Telefon *

Antal personer *

Avbokningsregler

Vi förbehåller oss rätten att ändra schemat. Vi förbehåller oss också rätten att skjuta upp eller avbryta resan om vi inte har tillräckligt med deltagare eller på grund av oförutsedda omständigheter.

Vid avbokning tidigare än 90 dagar före resan krävs deltagaren att betala 2500 SEK i avbokningsavgifter. Med avbokningar efter denna 90 dagarsperiod men tidigare än dagar 40 före avresedagen, är deltagaren skyldig att betala 50% av resekostnaden. Vid avbokningar mellan 40-1 dagar före avresa måste deltagaren betala 100% av resekostnaden. Resan kan dock utnyttjas av en vän eller familjemedlem.

Du är ansvarig för din reseförsäkring. Emilias Namaste kan inte försäkra dig för resan. Vi rekommenderar att du kontaktar din hemförsäkringsleverantör för att bekräfta att du är täckt för resan.