Namaste vid Comosjön, Italien

RESAN FLYTTAD TILL 2021

( Några platser har därför öppnat upp )

Det finns få ställen som är så magiskt vackra som Comosjön. Man kan ju inte direkt klaga på mat eller klimat heller! Därför har vi valt Relais Villa Vittoria för vår nästa retreat med mig.

Vi har hela detta fantastiska ställe för oss själva. Detta vackra hotell med 13 rum ligger precis vid Comosjön och kan stoltsera med en pool på första parkett med utsikt över sjö och berg. Vår tanke med våra hälsoboost-resor är att du som gäst ska kunna njuta av lugn och ro, god mat och dryck, att umgås med nära vänner och underbara människor du ännu inte känner.

 

Vi har gemensamma måltider, meditation- och yogasessioner. Vi erbjuder valfria aktiviteter och även mycket egentid för den som behöver.

 

Detta är en resa för dig som vill varva ned, vila, drömma, boosta. Vi har 26 platser till vårens resa till den italienska drömmen Relais Villa Vittoria.

18278553_1698198376863019_2765021760888415237_o

HOTELL Relais Villa Vittoria Relais Villa Vittoria vilar lugnt och behagligt längst ned på en sluttning framför Comosjön i Torriggia-området i Laglio. Här finns en underbar pool med en magisk utsikt över sjö och berg. De 13 rummen på hotellet är vackert inredda i ljusa neutrala färger, en blandning av romantik och gammeldags flärd. Mysiga sällskapsrum och sittplatser i trädgården bjuder in till mysiga stunder för avslappning, meditation och samtal. Måltiderna serveras på hotellets terrass, i vinkällaren eller på den inglasade verandan. Den öppna brasan tänds vid behov. Hotellet erbjuder också ett litet turkiskt bad och en bubbelpool, även här med utsikt ut mot sjön. Cyklar och kanoter finns att låna för den som vill ut och se sig omkring.

14-17 maj

16995 SEK flyg tillkommer

Sjöutsikt: 850 SEK

I priset ingår:

* – Ankomsttransfer

– 3 nätter del i dubbelrum

– Helpension (frukost, lunch & middag) inklusive dryck; vin, vatten, kaffe & té –

Meditation och yoga med mig

– Tillgång till hotellets spa med jacuzzi och bastu

– Avresetransfer

*Önskar ni flyga från annan ort vänligen kontakta oss så hjälper vi er gärna med detta!

Avbeställningsskydd: 585 SEK

Bokning sker via: ulrika@runningworkout.se